luni, 11 aprilie 2011

Trimite SMS-uri gratuite in Romania si oriunde in lume (aprilie 2011)

Salutare tuturor! Dupa cum bine stiti, mediul site-urilor de SMS-uri gratuite este intotdeauna turbulent, astfel de servicii aparand si disparand frecvent, in primul rand din cauza costurilor mari generate de numarul imens de mesaje trimise, costuri care de cele mai multe ori nu pot fi acoperite de reclamele afisate pe site. Insa, din fericire, astfel de site-uri exista inca si probabil ca vor exista si pe viitor. Motivul pentru care a luat nastere acest blog este acela de a va tine la curent in legatura cu acest gen de servicii, pentru ca trebuie sa recunoastem ca romanii iubesc tot ce este gratuit. :-) Ei, acum sa trecem la prezentarea principalelor site-uri de SMS-uri gratuite care sunt functionale in acest moment si care merita folosite pentru a trimite SMS-uri prietenilor direct de la tastatura, fara nicio cheltuiala. :-)

1. e-FreeSMS.com - Un site foarte simplu, aflat inca in beta, care va permite sa trimiteti SMS-uri gratuite in peste 150 de tari. Desi a avut unele probleme de la aparitie pana in prezent, ramane printre site-urile mele favorite, datorita legaturii permanente tinute de administratorul site-ului cu vizitatorii. Acest site are atat cont de facebook, cat si de twitter, conturi prin care se anunta cand serviciul este in mentenanta si orice noutati legate de acest serviciu. De asemenea, oricine poate lasa comentarii legate de site si nu numai chiar pe pagina de unde se trimit si mesajele, vizitatorii fiind astfel in permanenta informati in legatura cu functionalitatea serviciului. Merita incercat! :-)

2. Moove.ro - Un site care nu mai necesita nicio prezentare, fiind deja foarte popular. O sa ii fac totusi o scurta descriere. Puteti trimite 10 SMS-uri pe zi catre orice retea din Romania, aveti o agenda telefonica online si, in curand, trimitere catre grupuri si trimitere programata. Totul gratuit, bineinteles!


3. Fisier.ro - Acest site este in primul rand un site de gazduire fisiere, insa ofera si un serviciu de SMS-uri gratuite foarte bun, mult mai stabil decat binecunoscutul Moove.ro. Puteti trimite un numar nelimitat de mesaje catre orice retea de telefonie mobila din Romania, insa nu mai mult de 3 mezaje zilnic catre acelasi numar de telefon, o masura de protectie foarte buna dupa parerea mea.

4. Sendmassage.Com - Este un site destul de stabil, ce nu a suferit nicio modificare majora de luni bune. Ofera SMS-uri gratuite, nelimitat, catre orice tara din lume. Puteti alege din mai multe servere puse la dispozitie pe site. Singura problema ar fi ca uneori mesajele ajung mai greu la destinatar, insa partea buna este ca acestea ajung intotdeauna si nu se pierd pe drum. :-) Important: Numarul de telefon trebuie introdus astfel: alegeti Romania si va fi introdus automat codul de tara +40, apoi introduceti codul de retea (72, 74, 76...), apoi restul numarului de telefon.

5. smsONE.mobi - Un site relativ nou, care ofera, dupa inregistrare, 3 mesaje gratuite zilnic pe care le puteti trimite oriunde in lume. Livrarea mesajelor se face in cateva secunde de la trimitere.

6. SMS World - Puteti trimite 1 SMS gratuit pe ora, oriunde in lume. Nu necesita inregistrare. Mesajele sunt livrate aproape instantaneu.

7. Skebby - Acest site ofera doar 1 SMS gratuit zilnic, insa livrarea mesajelor este instanta. Este foarte simplu de folosit si nu necesita inregistrare. Daca vreti sa il folositi pentru a trimite SMS in Italia, trebuie sa mergeti pe alta pagina creata special pentru aceasta tara: http://smsgratis.skebby.it/


8. TalkSMS.com - Un site serios si deja foarte cunoscut si apreciat in randul serviciilor de gen. In ciuda numarului mic de SMS-uri gratuite oferit zilnic (mai exact 1), este foarte apreciat datorita celorlalte lucruri pe care le ofera: numarul dvs de telefon ca sender, niciun fel de reclama in mesaj (160 caractere disponibile pentru fiecare mesaj), plus rapoarte de livrare, fiind de altfel singurul site de SMS-uri gratuite care mai ofera asa ceva. De asemenea, daca doriti mai multe mesaje la dispozitie in fiecare zi, puteti cumpara credite suplimentare la numai 0,0147 EUR, adica numai 1,47 eurocenti pe mesaj!
Important! Pentru a primi 1 SMS gratuit zilnic, trebuie sa va setati un avatar si un alias in ramura "Account".

9. SMSteroid - Primiti doar 30 SMS-uri gratuite, disponibile dupa inregistrare, pe care le puteti trimite oriunde in lume, pentru testarea serviciului. Daca doriti sa trimiteti mai multe mesaje, puteti cumpara un pachet suplimentar de SMS-uri pe care le puteti folosi cand doriti (nu expira!), la numai 5$ pentru 550 SMS-uri, adica mai putin de 1 eurocent pe SMS. Mai ieftin de atat nu cred ca se poate! :-) Este folosit un SMS gateway bazat pe cartele din reteaua O2 Irlanda, deci livrarea mesajelor este instanta de fiecare data! Garantat! :-)

10. youthSMS.ro - YouthSMS este un serviciu de transmitere de mesaje SMS de pe internet, destinat membrilor comunitatii programului Vodafone pentru tineri. Poti trimite SMS-uri tuturor utilizatorilor de telefoane mobile din Romania, indiferent de reteaua pe care o utilizeaza. In plus iti poti arhiva mesajele importante si iti poti pastra contactele prietenilor tai. Poti trimite 10 mesaje zilnic de pe acest site, gratuit in reteaua Vodafone si cu 2 eurocenti pe mesaj catre celelalte retele.

Cam atat deocamdata... Voi reveni in curand cu o noua lista. O zi buna tuturor! ;-)

2 comentarii:

  1. vreau si eu saitu de mesaje gratuite si nu il gasesc multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. pe talksms am alias si avatar, dar n merge
    , si asta de cateva luni

    RăspundețiȘtergere