miercuri, 5 octombrie 2011

Trimite SMS-uri gratuite in Romania si oriunde in lume (octombrie 2011)

Salutare tuturor! A venit toamna... Unii numara bobocii. Noi vom numara site-urile care ne mai permit sa trimitem SMS-uri gratuite familiei si/sau prietenilor, cu multa usurinta, direct de la tastatura calculatorului. :-) Multi se intreaba de ce ar mai avea cineva nevoie de asemenea site-uri cand operatorii de telefonie mobila ne ofera atatea minute si mesaje. Pai, din cel putin 3 motive. In primul rand, operatorii de telefonie mobila ofera multe minute si mesaje numai in reteaua proprie si foarte putine in afara retelei. In al doilea rand, mesajele trimise in afara tarii costa destul de mult, chiar foarte mult pentru anumite destinatii. In al treilea rand, e mult mai usor si mai rapid sa scrii un mesaj la calculator, nu? :-) Plus ca a venit scoala. Mai trimitem mesaje colegilor, colegelor... De ce sa nu facem asta intr-un mod simplu si... gratis?
Nu vreau sa va plictisesc, asa ca o sa trec la prezentarea celor mai bune 10 site-uri de SMS-uri gratuite care exista in prezent pe internet.

1. e-FreeSMS.com - De pe acest site puteti trimite SMS-uri gratuite in peste 200 de tari. E simplu! Alegeti tara, scrieti numarul de telefon, mesajul, codul de securitate si dati click pe "Send". Asta-i tot! Mesajul este livrat de obicei in cateva secunde. Fara inregistrari, fara batai de cap. In plus, de pe acest site puteti suna gratis aproape oriunde in lume! Marfa, nu? :-) Se pot efectua 2 apeluri gratuite pe zi (durata unui apel este de maxim 2 minute, in functie de destinatie). In plus, sunteti permanent informati in legatura cu starea serviciilor oferite de acest site, datorita pluginului de comentarii de pe pagina, unde oricine poate posta, dar si paginilor de facebook si twitter ale site-ului, prin care se anunta noutatile sau eventualele defectiuni aparute in sistem. Merita incercat!

2. Moove.ro - Un site foarte popular in Romania, fiind singurul site serios de SMS-uri gratuite din tara noastra. Dupa inregistrare, puteti trimite 10 SMS-uri gratuite pe zi catre orice retea din Romania, aveti o agenda telefonica online si, in curand, versiune mobila, trimitere catre grupuri si trimitere programata.

3. Sendmassage.Com - De aici puteti trimite SMS-uri gratuite, nelimitat, catre orice tara din lume. Puteti alege din mai multe servere puse la dispozitie pe site.
Important: Numarul de telefon trebuie introdus astfel: Alegeti de exemplu Romania din lista; va fi introdus automat codul de tara +40 in primul camp, in al doilea camp introduceti codul de retea (72, 74, 76...), iar in al treilea camp restul numarului de telefon.

4. freeSMScraze.com - Un site foarte bun, care livreaza mesajele in mai putin de 10 secunde. De asemenea, e foarte simplu de folosit. In campul "from" introduceti numele sau numarul dvs de telefon, alegeti tara din lista, apoi introduceti numarul destinatarului in format local (ex: 723......), scrieti mesajul si trimiteti. Un serviciu simplu, rapid si stabil.

5. e-FreeSMS.net - Un alt site romanesc, care ofera, dupa inregistrare, zilnic, 3 mesaje gratuite pe care le puteti trimite oriunde in lume.

6. BondSMS - De pe acest site puteti trimite 3 SMS-uri gratuite pe zi, oriunde in lume, fara inregistrare. Este simplu! Scrieti mesajul, introduceti numarul de telefon in format international (exemplu: +40723456789), codul din imagine si trimiteti. Mesajele sunt livrate instantaneu, garantat! In plus, aveti la dispozitie 160 caractere / mesaj, exact ca de pe telefon. Tare, nu? :-)

7. Monty Mobile - Functioneaza exact ca site-ul de mai sus, cu diferenta ca numarul de telefon trebuie introdus fara "+".

8. Free-Sms-World - Acesta este un site german pe care l-am descoperit recent si care functioneaza perfect! Puteti trimite 3 SMS-uri gratuite pe zi, insa nu mai mult de 2 mesaje catre un singur numar de telefon. Procedati astfel: Alegeti "Andere - free input" din lista, introduceti numarul in format full international (ex. 0040723456789), scrieti mesajul, bifati "AGB akzeptieren", apoi apasati pe una din cele 3 reclame pentru a trimite mesajul. Chiar daca uneori pot aparea intarzieri in livrarea mesajului, acesta ajunge intotdeauna la destinatie, garantat! Nemtii sunt nemti. :-)

9. TalkSMS.com - In ciuda numarului mic de SMS-uri gratuite oferite zilnic (mai exact 1), acest site este foarte apreciat datorita celorlalte lucruri pe care le ofera: numarul dvs de telefon ca sender, niciun fel de reclama in mesaj (160 caractere disponibile pentru fiecare mesaj), plus rapoarte de livrare, fiind de altfel singurul site de SMS-uri gratuite care mai ofera asa ceva. De asemenea, daca doriti mai multe mesaje in fiecare zi, puteti cumpara credite suplimentare la numai 0,0147 EUR, adica numai 1,47 eurocenti pe mesaj!
Important! Pentru a primi 1 SMS gratuit zilnic, trebuie sa va setati profilul complet si sa va conectati contul de Facebook in ramura "Account".

10. Skebby - Skebby ofera 1 SMS gratuit pe zi. Mesajul ajunge intotdeauna in 2 secunde - cel mai bun site din punct de vedere al timpului de livrare.

Cam atat pentru moment... Voi reveni cu o noua lista in curand. Numai bine!

11 comentarii:

 1. tare frate am pus blogu tau la browser cand vreau sa dau mesaje pe dincolo intru pe blogu tau , ar trebui sa-ti pui ceva reclame ads sa faci ceva banuti

  RăspundețiȘtergere
 2. Mersi, Anonim. Am alte site-uri din care fac ceva banuti. Pe asta scriu o data la 1 luna, 2... cand am timp si n-am ce face. Poate vreodata, daca chiar devine popular blogul, desi ma indoiesc, o sa pun si reclame... :)

  RăspundețiȘtergere
 3. mersi mult frate!..foarte tare...cand nu vor mai merge aceste adrese...ne vei face un update! am mai mult nevoie ptr trimitere in alta tara..nu in Romania!..mersi mult

  RăspundețiȘtergere
 4. La mine nu a mers de pe e-freesms.com. Am trimis pe orange acum 3 zile si nu a ajuns nici azi.

  RăspundețiȘtergere
 5. Multe multumiri pentru efortul depus,eu chiar am reusit sa trimit mesaje in Spania si Romania .

  Bafta in continuare

  RăspundețiȘtergere
 6. Chiar merg aproximativ toate cel cu e-freesms.com este cel mai tare intr-o secunda sa si primit sms-ul.

  Tineo tot asa ai un like de la mn
  Sall

  RăspundețiȘtergere
 7. moove.ro s-a desfiintat. chiar acum 2 zile.

  RăspundețiȘtergere
 8. Da, Moove e mort. Din fericire, sunt destule site-uri care inca mai merg. O sa intocmesc o noua lista zilele astea. Prinde bine sa ai de unde trimite niste mesaje de sarbatori in caz ca ramai in pana, nu? :-)

  RăspundețiȘtergere
 9. I have been using e free sms for sending free international sms

  RăspundețiȘtergere
 10. Thanks you so much for the list sms gratuit

  RăspundețiȘtergere
 11. Cum dracu sa dau si eu un sms in afara tariii ca încerc deatata timp si nu put

  RăspundețiȘtergere