miercuri, 2 octombrie 2013

Trimite SMS-uri gratuite in Romania si oriunde in lume (octombrie 2013)

Salutare tuturor! Revin dupa o luuunga absenta cu o mica postare pentru cei care vor sa trimita SMS gratis familiei si prietenilor. :) Multi oameni se intreaba care mai este utilitatea site-urilor de SMS-uri gratuite in ziua de azi, cand majoritatea operatorilor de telefonie mobila au oferte cu o gramada de minute si mesaje incluse. Sunt destule motive pentru care ai vrea sa trimiti un SMS gratuit de pe internet. Poate ai ramas fara credit si momentan nu ai posibilitatea de a-ti incarca cartela, poate vrei sa trimiti un SMS repede si nu esti tocmai rapid la tastarea unui mesaj pe telefon, poate vrei sa trimiti un SMS in alta retea si ai mesaje doar in retea, poate vrei sa trimiti un mesaj in afara tarii... Ei bine, oricare ar fi motivul, exista site-uri si aplicatii care ofera SMS-uri gratuite. In cazul aplicatiilor de mesaje gratuite, majoritatea cer ca atat expeditorul cat si destinatarul sa aiba instalata aplicatia pentru a putea comunica gratuit. Insa exista site-uri care nu necesita inregistrare sau instalarea vreunei aplicatii pentru a trimite SMS gratis. Astazi va voi prezenta doar 2 din aceste site-uri, suficiente pentru oricine vrea sa trimita SMS gratis in Romania sau oriunde in lume.

www.buzzsms.ro - Acesta este un site lansat de curand, care va permite sa trimiteti SMS gratis in Romania, in orice retea. Nu necesita inregistrare, iar mesajul ajunge la destinatie in cateva secunde, la fel ca un mesaj trimis de pe telefon. Tare, nu? Testat pe Vodafone, Orange si Cosmote. Pana acum nu am intampinat probleme, toate mesajele ajungand la destinatie. Sa speram ca va ramane la fel de bun si in viitor. :)

www.e-freesms.com - De pe acest site puteti trimite SMS gratis oriunde in lume! Nu necesita inregistrare. Testat cu Statele Unite, Marea Britanie, Spania si Italia. De fiecare data, mesajul a ajuns la destinatie destul de rapid, sub 1 minut.

Cam atat pentru acum... Voi reveni in curand cu mai multe site-uri. SMS-uiala placuta! :)

26 de comentarii:

  1. mersi mult de informatii e super bun ms o treaba excelenta !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine ai revenit!!!! Ne-ai lipsit tare mult!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo,mersi mult.Cum pot vorbii cu tine?

    RăspundețiȘtergere
  4. dar un site pentru a primi sms-uri de oriunde ar fi,ai?

    RăspundețiȘtergere
  5. chiar functioneaza...ms mult

    RăspundețiȘtergere
  6. La mine nu functioneaza vele pe international

    RăspundețiȘtergere
  7. cum pot sa trimit mesaje pe orange dupa net
    ?

    RăspundețiȘtergere
  8. ALEX iti multumesc mult ca ne-ai impartasit acest beneficiu,felicitari! esti un dragut si un desteptacios.multi pupici si toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  9. Chiar merge
    www.e-freesms.com ,pentru sms-uri in Italia.Intre sms-urile trimise trebuie sa fie un interval minim de 3 minute.Multumesc pentru pont.

    RăspundețiȘtergere
  10. functioneza si inca mai rapid decat in Romania....Mii de multumiri!

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu mai functioneaza nici unul

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu am incercat pe mai multe numere de telefoane din romania si nu mai da semne de viata nici unul dintre site uri astea gratuite cu sms .
    Nu se primeste mesajul .Nici cu +407.. Sau 00407...sau 074.. 072.. Nu .
    Alt site care a fost incercat recent in 2014 sept.. Octombrie ?

    RăspundețiȘtergere
  13. Sya en vadyok maria hiveal fell kerlek

    RăspundețiȘtergere
  14. buna da la cehia pot trimiti gratis

    RăspundețiȘtergere
  15. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere