duminică, 5 decembrie 2010

Trimite SMS-uri gratuite in Romania si oriunde in lume (decembrie 2010)

Salutare tuturor! Ei... a trecut ceva timp de la ultima actualizare a acestui blog. Dar eu zic ca nu-i bai! :) Pentru ca revin cu vesti foarte bune! Pe langa faptul ca inca exista destule site-uri de pe care puteti trimite SMS-uri gratuite, se anunta niste lansari uimitoare in domeniu. Pentru inceput, sa incepem cu site-urile de pe care se pot trimite SMS-uri gratuite in acest moment. Se apropie sarbatorile de iarna si aceste site-uri pot fi foarte utile, nu? :)

1. Moove.ro - Desi cred ca acest site nu mai necesita nicio prezentare, o sa ii fac totusi o scurta descriere. Puteti trimite 10 SMS-uri pe zi catre orice retea din Romania, aveti o agenda telefonica online si, in curand, trimitere catre grupuri si trimitere programata. Totul gratuit, bineinteles!

2. TalkSMS.com - Daca aveti de trimis un SMS in afara si nu vreti sau nu puteti sa platiti pentru asta, site-ul acesta este cel mai potrivit! Se ofera un SMS gratuit pe zi catre orice destinatie din lume, SMS-log si pachete de SMS-uri suplimentare la preturi mult mai mici decat cele ale operatorilor de telefonie mobila. SMS-urile au ca sender numarul cu care v-ati inregistrat si nu contin reclame. Practic, destinatarul nici nu va stii ca i-ati trimis mesajul de pe internet. Puteti urmari oricand starea mesajelor trimise prin "SMS-log". Important: Pentru a primi 1 SMS gratuit zilnic, trebuie sa va setati un avatar si un alias in ramura "Account".

3. Skebby - Un site foarte stabil si usor de folosit. Nu necesita inregistrare! Puteti trimite 1 SMS gratuit, zilnic, oriunde in lume.

4. SMS-World - Un site foarte bun, care va permite sa trimiteti 1 SMS gratis pe ora in peste 200 de tari. La fel ca site-ul anterior, nici acesta nu necesita inregistrare. Este posibil ca, uneori, sa apara unele intarzieri in livrarea mesajelor (5-10 minute), insa acest lucru este de inteles, fiind un site foarte solicitat. Mesajele ajung insa intotdeauna la destinatie!

5. Sendmassage.Com - Acest site ofera SMS-uri gratuite, nelimitat, catre orice tara din lume. Puteti alege din 4 servere puse la dispozitie pe site. Pentru mine nu au functionat decat primele doua. Va recomand sa il folositi pe primul, deoarece al doilea este mereu mult mai incarcat si pot aparea intarzieri mari in livrarea mesajelor. Sunt perioade in care mesajele nu sunt livrate catre anumite retele, probabil datorita SPAM-ului facut de anumite persoane. De aceea, este bine sa testati serviciul trimitand un SMS pe telefonul personal inainte de a trimite SMS-uri altora. Important: Numarul de telefon trebuie introdus astfel: alegeti Romania si va fi introdus automat codul de tara +40, apoi introduceti urmatoarele 2 cifre (72, 74, 76...), apoi restul numarului de telefon.

6. SMSjive - Puteti trimite un numar nelimitat de SMS-uri, gratuit, in peste 150 de tari! Trebuie sa aveti un cont de Facebook pentru a putea folosi acest site. De asemenea, dupa primul mesaj trimis vi se va cere sa completati diferite sondaje pentru a putea trimite in continuare SMS-uri. Din pacate, pentru Romania nu sunt niciodata sondaje disponibile si astfel nu veti mai putea trimite alte SMS-uri. Puteti evita acest lucru folosind un widget disponibil la adresa: www.smsjive.com/widget. Aveti grija insa sa dati reload imaginii captcha code dupa fiecare mesaj trimis daca doriti sa mai trimiteti inca un mesaj, altfel veti primi o eroare si mesajul nu va fi trimis.

7. Daily SMS - Puteti trimite SMS-uri gratuite in fiecare zi, oriunde in lume. Uneori, SMS-urile disponibile intr-o zi sunt limitate, alteori nu. Acest site foloseste "Free SMSc"-uri pentru trimiterea mesajelor, de aceea este posibil ca uneori mesajele sa nu fie livrate in anumite retele. De aceea, va recomand sa testati site-ul intai pe numarul dvs de mobil, inainte de a trimite SMS-uri prietenilor. Nu vreti ca mesajele sa nu ajunga, nu? :)

Pe acelasi sistem de trimitere se bazeaza in acest moment si urmatoarele site-uri: DeleSMS, Ematoh, WapScriptphp si SMStexter.

A, era sa uit... Puteti trimite SMS-uri gratuite oriunde in lume si de pe m.dodotext.com. L-am folosit si functioneaza, dar se pot trimite doar 2 SMS-uri pe luna si, in plus, necesita si inregistrare.

Gata, cred ca sunt destule... :)

Spuneam la inceput ca, in afara de site-urile acestea, se anunta niste lansari promitatoare. Despre ce este vorba? Ei bine, Facebook a anuntat ca in curand toti utilizatorii acestui site de socializare vor beneficia gratuit de o adresa de e-mail in formatul user@facebook.com si de SMS-uri gratuite nelimitate intre prieteni. Foarte tare, nu? :) De asemenea, in septembrie 2010 s-a lansat Heywire. Este un serviciu care inglobeaza mai multe servicii foarte uzitate intr-o singura aplicatie. Dispuneti de un numar de telefon ca identitate personala, un serviciu de SMS gratuit si nelimitat, Facebook Chat, Twitter, IM si altele intr-o singura aplicatie! Momentan, aceasta aplicatie este disponibila doar pentru iPhone, insa va fi disponibila in curand si pentru PC & Mac. Deci, cu serviciile care se anunta a fi lansate, in curand toate site-urile de SMS-uri gratuite vor deveni inutile, inclusiv acest blog. :)

Spor la trimis SMS-uri! :)

7 comentarii:

  1. sendmassage.com este cel mai bun

    RăspundețiȘtergere
  2. mi-am pus heywire pe iphone acuma cateva minute. nu merge. ma uitam la tarile cu acoperire si romania nu e. stii cumva o aplicatie pt iphone care merge in romania si cu care poti trimite sms-uri gratis?

    pe calc folosesc moove la nevoie :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ei bine, Heywire merge acum. Are acoperire si in Romania de ceva vreme, e oficial. Deci eu zic sa incerci iar aplicatia, pentru ca alta mai buna pentru SMS-uri gratuite nu cred ca mai gasesti pentru iPhone. Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte folositoare lista. thx!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ar cam trebui actualizata lista asta.....

    RăspundețiȘtergere
  6. http://www.e-freesms.com/

    RăspundețiȘtergere
  7. Bravo! Multumim pt postari! merg aproape toate :P

    RăspundețiȘtergere