joi, 26 mai 2011

Trimite SMS-uri gratuite in Romania si oriunde in lume (mai 2011)

Salutare tuturor! Asa cum v-am obisnuit in ultimul an, revin cu o lista actualizata de site-uri care va permit sa trimiteti SMS-uri gratuite in Romania si oriunde in lume direct de la tastatura calculatorului. Asa cum era de asteptat, lucrurile s-au mai schimbat de la ultima lista, in sensul ca unele site-uri au disparut, altele au aparut. Presupunand ca stiti toti deja cam care-i treaba cu acest blog, o sa las la o parte introducerea si o sa trec la prezentarea celor mai bune 10 site-uri de SMS-uri gratuite functionale in acest moment.

1. e-FreeSMS.com - Acesta este site-ul meu preferat si sper sa va placa si voua la fel de mult. :-) Puteti trimite SMS-uri gratuite in peste 200 de tari. Procedeul e simplu. Introduceti numarul de telefon in format international fara + sau 00 (exemplu: 40723456789), scrieti mesajul, codul din imagine si trimiteti. Asta-i tot! Mesajul este livrat de obicei in cateva secunde. Fara inregistrari, fara batai de cap. In plus, mai nou, de pe acest site puteti efectua apeluri telefonice internationale de pana la 2 minute pe apel (maxim 2 apeluri pe zi), tot fara inregistrare.

2. Moove.ro - Un site foarte popular in Romania, fiind singurul site romanesc de gen care a rezistat atat de mult. Dupa inregistrare, puteti trimite 10 SMS-uri pe zi catre orice retea din Romania, aveti o agenda telefonica online si, in curand, versiune mobila, trimitere catre grupuri si trimitere programata. Totul gratuit, bineinteles!

3. Fisier.ro - Acest site este in primul rand un site de gazduire fisiere, insa ofera si un serviciu de SMS-uri gratuite foarte bun, mult mai stabil decat binecunoscutul Moove.ro. Puteti trimite un numar nelimitat de mesaje catre orice retea de telefonie mobila din Romania, insa nu mai mult de 3 mezaje zilnic catre acelasi numar de telefon, o masura de protectie foarte buna dupa parerea mea.

4. Sendmassage.Com - De aici puteti trimite SMS-uri gratuite, nelimitat, catre orice tara din lume. Puteti alege din mai multe servere puse la dispozitie pe site. Singura problema la acest site ar fi ca uneori mesajele ajung mai greu la destinatar, insa partea buna este ca acestea ajung intotdeauna si nu se pierd pe drum. :-) Important: Numarul de telefon trebuie introdus astfel: alegeti Romania si va fi introdus automat codul de tara +40, apoi introduceti codul de retea (72, 74, 76...), apoi restul numarului de telefon.

5. e-FreeSMS.net - Un site relativ nou, care ofera, dupa inregistrare, 3 mesaje gratuite zilnic pe care le puteti trimite oriunde in lume.

6. freeSMScraze.com - Un site care oferea, initial, SMS-uri gratuite numai in Pakistan. Si-au extins insa acoperirea la nivel global iar acum se pot trimite mesaje gratuite, nelimitat, oriunde in lume. Un site foarte bun, care livreaza mesajele in mai putin de 10 secunde. De asemenea, e foarte simplu de folosit. In campul "from" introduceti numarul dvs in orice format doriti (cu 00, fara 00, ori pur si simplu numarul normal 07..., insa nu introduceti cu +, nu accepta semnul + iar mesajul nu va fi trimis), alegeti tara din lista, apoi introduceti numarul destinatarului in format local (723......), scrieti mesajul si trimiteti. Un serviciu simplu, rapid si stabil.

7. BondSMS - De pe acest site puteti trimite 3 SMS-uri gratuite pe zi, oriunde in lume, fara inregistrare. Este foarte simplu! Scrieti mesajul, introduceti numarul de telefon in format international (exemplu: +40723456789), codul din imagine si trimiteti. Mesajele sunt livrate instantaneu, garantat! In plus, puteti scrie 160 caractere in mesaj, exact ca de pe telefon. Tare, nu? :-)

8. Monty Mobile - Functioneaza exact ca site-ul de mai sus, cu diferenta ca numarul de telefon trebuie introdus fara +.

9. UnlimitSMS - Asa cum sugereaza si numele, de pe acest site puteti trimite SMS-uri gratuite, nelimitat, oriunde in lume. In plus, mesajele nu contin niciun fel de link sau reclama si pot avea pana la 160 caractere. Nu abuzati, pentru ca administratorul site-ului nu va ezita sa blocheze tara noastra. A facut-o de multe ori. :-)

10. TalkSMS.com - Un site serios si deja foarte cunoscut si apreciat in randul serviciilor de gen. In ciuda numarului mic de SMS-uri gratuite oferit zilnic (mai exact 1), este foarte apreciat datorita celorlalte lucruri pe care le ofera: numarul dvs de telefon ca sender, niciun fel de reclama in mesaj (160 caractere disponibile pentru fiecare mesaj), plus rapoarte de livrare, fiind de altfel singurul site de SMS-uri gratuite care mai ofera asa ceva. De asemenea, daca doriti mai multe mesaje la dispozitie in fiecare zi, puteti cumpara credite suplimentare la numai 0,0147 EUR, adica numai 1,47 eurocenti pe mesaj!
Important! Pentru a primi 1 SMS gratuit zilnic, trebuie sa va setati profilul complet si sa va conectati contul de Facebook in ramura "Account".

Bafta! Voi reveni luna urmatoare cu o noua lista!

6 comentarii: